Pans Artesans, quina diferencia!

el

Els grans formatges artesans del món tenen tants atributs i personalitat que mereixen ser gaudits sense gaires focs artificials a taula que enmascarin o ens desviin massa dels seus valors naturals. S’ha d’escollir molt be els acompanyants a aquesta festa i sota el nostre criteri on no s’ha de fallar mai és en escollir un pà de qualitat artesana que elevi el tast.

pans_artesansRespectem tots els criteris i gustos, i es per aquesta raó que no ens tanquem a oferir tots els complements per una experiència sofitisficada per taules de formatges: melmelades clàssiques i avantguardistes, codonyats, fruites i fruits secs, però moltes vegades reconeixem que som una mica clàssics i per a nosaltres els millors Amics dels Formatges son els pans de fleca artesanal.

Rebem cada dimecres i divendres extraordinaris pans d’una fleca artesanal d’Arenys de Munt.

Cada setmana rebem pà d’un nivell de qualitat que sorpren tots els clients. En tenim de blanc, d’espelta, sègol i integral amb fruits secs i orellanes que son el complement ideal per cada tipus de formatge. Per l’extrema natura artesanal d’aquests pans ja veureu que no n’hi ha dues peces iguals, en tamany, cocció, aromes i sabors.

Si ja teniu els formatges a taula i la magistral companyia d’un aquests pans, en el beure que no falti el vi apropiat, fins i tot cerveses i licors tenen la seva oportunitat, sempre depenent del formatge que tinguem la sort d’encetar.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s