Tres cellers d’autor espanyols


El celler de Camarasa Formatges guarda moltes sorpreses als visitants de la nostra botiga, més que tenir un gran volum d’etiquetes, el nostre criteri és selectiu i ens agrada tenir joies de tots els racons vinícoles del Món especialment escollides per fer parella amb els nostres formatges.

En aquesta oportunitat us volem presentar tres projectes espanyols amb vins negres de molta personalitat i de 3 destacats origens de la meitat nord de la península, d’Est a Oest: La Rioja, Cigales y El Bierzo.

PUJANZA de Laguardia a la Rioja Alavesa amb DO Ca. Rioja amb vinyes velles de tempranillo i un projecte que ofereix vins de gran personalitat a un preu molt raonable com Pujanza Hado, un negre amb criança de 12 mesos ideal per formatges curats d’ovella.

cesar_principe

CÉSAR PRINCIPE juntament amb Bodegas Traslanzas, els celler amb més rellevants de la DO Cigales de Valladolid. Zona que poc a poc es treu de sobre el tòpic dels vins rosats i on destaca el fet de concentrar moltes hectàrees de vinyes velles de tempranillo amb una intensitat que impacta. Tenim el criança 13 Cántaros Nicolas amb vinyes de més de 60 anys i el vi  de reserva que porta el nom del celler.
Maridatge amb formatges semi curats durs de vaca.

vi_dominio_tares

DOMINIO DE TARES destacat celler de la DO Bierzo al llindar entre Castella i Lleó amb Galicia. amb els especials Dominio de Tares Cepas Viejas, un dels pioners del reneixament de qualitat dels vins lleonesos amb una relació qualitat-preu que convida a comprar caixes, i l’esplèndid Tares P3 amb tota la magia del varietal Mencía inclós a Wine Spectator i  Decanter entre els 10 millors vins d’Espanya.
Maridatge amb formatges molt curats i potents de vaca o cabra.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s