Arzúa Ulloa, el més mimat de Galicia

A Camarasa Formatges seguim amb el Contratac a la Calor i xafogor d’aquest principi d’estiu amb propostes  per combatre la primera onada de calor i un dels que més ens pot refrescar sense ser un formatge fresc és un formatge tou i tendre gallec, l’Arzúa-Ulloa, que a terres gallegues és el més apreciat tot i que les tetillas siguin més conegudes arreu.

arzua_ulloa_arquesan_1Arzúa-Ulloa DOP és un formatge de pasta tova semi curat, nosaltres oferim a la botiga de Granja produit per Agro Despensa i la seva marca Arquesán, el més reconegut amb multitut de premis, entre ells 9 cops al millor formatge gallec.

Resulta molt amable i fàcil de menjar per tots els públics, gràcies a una textura tova i elàstica que es fon a la boca i sabor suau amb fresques notes de llet i mantega,  baix en sal i amb un especial toc àcid on endevinem aromes de vainilla.

Per aquest migdia el podeu gaudir amb un Codonyat artesà amb taronja i una refrescant copa de cava semi sec o un vi negre jove amb cos i bona fruita, a l’esmorzar també pot jugar amb fruita fresca o prèssecs en almívar  i melmelades d’autor com les de Les Filos.

arzua_ulloa_arquesan_melocoton
Membrillo, mermeladas o melocotones en almíbar, un queso que combina con el mundo dulce


🇪🇸 Turces – Touro – A Coruña- Galicia
🐄 Llet crua de Vaca gallega, Frisona i pardo alpina i encreuaments
🕑 tendre semi curat que pot madurar fins a 1 any en les versions de reserva
 Arquesán de Agro Despensa

Un comentario Agrega el tuyo

  1. Ana De Castro Rego dice:

    Queixo riquísimo ,dos mais ricos q comin

    Le gusta a 1 persona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s