Tunworth, the British Camembert

Brillant interpretació anglesa de l’estil camembert guanyador del Supreme Champion Cheese 2013 als British Cheese Awards i Super Gold als World Cheese Awards 2012 com a millor Camembert del Món, a més de repetir medalles als mateixos concursos i a d’altres que el converteixen en una de les referències dels formatges artesans del Regne Unit.

UK_turnworth_soft_cheese_2Petita granja de producció artesanal al cantó britànic del Canal de la Mànega. Al sud, la Normandia francesa que els deuen mirar emprenyats per l’èxit d’aquest very British Camembert que sorpren per la extrema cremositat de la pasta, aromes meravellosos de bolets i un toc de fruits secs inspirador. Gran Formatge

 Herriard, Hampshire
 Llet sencera pasteuritzada de Vaca Holstein
🕑 tendre Blanc de pell florida madurat fins a 8 setmanes
🍷Vi blanc afruitat o negre jove de cos mig
 Hampshire Cheeses

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s