Mamma Mia, quin Gorgonzola!

el

Gorgonzola és el gran formatge blau italià nascut a la ciutat del mateix nom a la regió de la Lombardia. Després de la segona guerra mundial va nèixer una versió cremosa i de gust més suau que s’ha encertat a anomenar Gorgonzola Dolce i el històric Gorgonzola ara es coneix com Picante.

A Camarasa us presentem el millor Gorgonzola Dolce que coneixem, afinat per l’expert afinador Luigi Guffanti que avui en dia és el gurú dels formatges italians artesans però si va agafar fama i prestigi va ser amb els Gorgonzola i cada dos per tres aconsegueix noves medalles i premis que reconeixen un formatge superior.

gorgonzola_dolce_5

És l’extrem de la textura cremosa delirant, sabor delicat i molt elegant amb DOP Gorgonzola Cremificato. El podeu menjar amb cullera, amb un bon pà lleugerament torrat i si no us mira ningú deixar escapar algún dit llaminer 🙂

 Regió de la Lombardia
🐄 Llet pasteuritzada de Vaca
📅 formatge blau semi curat 60 dies de pasta cremosa
🍷Vins envellits al limit com Rioja Gran Reserva amb més de 20 anys o un Barolo de 30 anys. Vi dolç de garnatxa.
🏡 Latteria di Cameri i d’altres, afinat per Luigi Guffanti

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s