Vacherin Fribourgeois, ànima de fondue

No es pot dir que és una autèntica Fondue Suissa si no hi ha el Vacherin Fribourgeois Classic amb A.O.P. com a gran protagonista, participa amb grandesa per la seva consistencia cremosa i un punt àcid molt agradable que fa el contrast amb el Gruyère.

A la botiga tenim tot el que necessiteu per fer una fondue a casa i per donar-vos receptes i combinacions de formatges per viure una gran experiència i si voleu anar sobre segur, simplement feu la clàssica fondue suissa «moitié-moitié» amb el duet Vacherin-Gruyère.

🌍 Fribourg, Suissa
🐄 Llet crua de pastura
📅 Semi curat de 9 a 12 setmanes. Peces de fins a 10kg

vacherin_fribourgeois

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s